Sven-Arne Silves hemsida


 

 

 

 

MIN HUMOR?!

ÖVERRASKNING

MIN VIKTIGASTE SIDA

LÄR DIG AVSLAPPNING

 

   

Meny

Startsidan

Släktforskning

Mina böcker

Läs mina böcker

Skånsk kultur

Skånskt bygdemål

Några dikter

Resten

GÄSTBOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En enkel presentation:

Jag är en drygt sjuttioårig pensionär och änkeman som bor på underbara Österlen på bekvämt och kontaktvänligt avstånd från de flesta av mina barn och barnbarn.

Jag är en inbiten mångsysslare och är innerligt tacksam att jag inte behöver göra ett CV. Det skulle förmodligen bli en tegelstensroman om allt vad jag studerat, experimenterat med, arbetat med och hållit föredrag och kurser om eller haft som hobby under mitt långa liv skulle redovisas i ord.

Efter drygt 50 års arbete som egen företagare blev jag äntligen färdig att gå i pension 2007. Gungstolen hägrade inte, men jag måste i ärlighetens namn erkänna att den känns riktigt bekväm emellanåt!

Min hemsida har sina sidor - och alla är fyllda av vad jag för tillfället intresserar mig för och vill dela med mig av till just DIG. Det är en blandning av allvar och humor i varierande ämnen - och speglar mig själv och min personlighet.

Till vänster har du menyn till mina "standardsidor" och överst till de sidor jag ämnar byta lite då och då när andan faller på - eller som man brukar uttrycka sig på ren skånska: "när tosan faller på"! När det inträffar vet ingen - allra minst jag själv.

Skulle du finna något du vill kommentera är du välkommen att maila mig eller skriva några ord i min Gästbok.

Glad och intressant läsning

Sven-Arne Silve                               sven@silve.info